Izvor: BSC happy/kurir
08.12.2023 u 10:49
0

UKRAO ŠOU ERDOGANU: Svi pričaju o visokom muškarcu koji prati turskog predsednika (VIDEO)

Mere bezbednosti u Atini za vreme sedmočasovnog boravak turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i turske delegacije bile su na visokom nivou. Policajci iz gotovo svih službi bili su angažovani kako bi sprečili eventualne nepredviđene događaje.

Ipak, pažnju svetske javnosti je privukao visoki muškarac iz ličnog obezbeđenja predsednika Erdogana.

Mediji prenose da je u pitanju telohranitelj visok dva metra koji nije skidao pogled sa turskog predsednika od prvog trenutka kada se iskrcao na aerodorm „Elefterios Venizelos“.

NEMAČKOJ DOSTA SVEGA: SAD i Evropa ih cede, na boga ne misle, i umorni su od podrške Ukrajini

Prema informacijama, ELAS je za Erdoganovu posetu izdao 47 dozvola za oružje, od kojih se 16 odnosilo na bezbednost Redžepa Tajipa Erdogana.

Snajperisti su bili postavljeni na ključnim mestima u Predsedničkoj palati, a provere su vršili specijalno obučeni psi sve do neposredno pre Erdoganovog dolaska u Herodos Atiku na njegov sastanak sa Katerinom Sakelaropulu i Kirijakosom Micotakisom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter