Izvor: Alo.rs
08.12.2023 u 10:53
73

MEDVEDEV UPUTIO ŽESTOKU PRETNJU: „Proliće se nove reke krvi“

Primitivna ucena Bajdenove administracije i besramno traženje novca od američkog Kongresa uopšte nisu novost. I ranije u istoriji su američki predsednici tražili od svojih zakonodavaca dolare koji navodno jedini mogu da ih spasu od rata sa Rusijom, ukazuje zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„Dajte novac našem momku (unesite željeno prezime), inače ćemo morati da započnemo rat sa Rusima“, piše Medvedev na Telegramu i ukazuje na već viđenu, dobro poznatu formulaciju.

„Međutim, nikada nisu iznudili toliki novac za neku državu koja je u raspadu i nikad nisu tako agresivno i drsko izvlačili novac za državu koja je otvoreno korumpirala aktuelnog predsednika SAD i članove njegove porodice“, naglasio je Medvedev.

OVO JE ONO NA ŠTA JE VLADIMIR VLADIMIROVIČ ČEKAO: U velikoj analzi CNN navodi da Rusija može proglasiti pobedu

Podseća da nikada, od kubanske raketne krize, pretnja direktnim sukobom između Rusije i NATO-a koji bi dovela do Trećeg svetskog rata nije bila tako stvarna.

„Ovo je novi fenomen u američkom političkom diskursu, koji su kreirali Džozef i Hanter Bajden i njihovi partneri. Čeka ih impičment, što je malo verovatno, i izgubljeni izbori, što je vrlo verovatno. Otuda i bestidne ucene, neprekidna histerija i divlja predviđanja na račun Rusije“, piše Medvedev na Telegramu.

Administracija američkog predsednika i „njihovo preplašeno čedo“ će taj novac i dobiti, ukazuje on.

„Ne sada, sledeće godine. Po svaku cenu nastaviće ratni biznis. A za te pare proliće se nove reke krvi za koje je odgovorna porodica Bajden i banderovska bagra“, ukazuje Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

73 thoughts on “MEDVEDEV UPUTIO ŽESTOKU PRETNJU: „Proliće se nove reke krvi“”

  1. Stace senilni dtarac boli njega briga sto pobi toliki narod kadse on nada svaki dan smrti.
    Ludak nevideni komu dozvoli dase kandiduje kadje klinicki mrtav covjek.
    Od toliki Amerikanaca pustili mrtvaca da vodi toliku drzavu
    Zsto ubija stomuje vec kraj.
    Tranpu je oteta pobjeda.

    141
    5
    Odgovori
    • Amerika ili bilo koja sila ima ulogu kao uticajna da obuzda napaljene da pregaze slabije. Tako je Srbija prvo napala Sloveniju, potom Hrvatsku, Bosnu i na kraju kosovske Albance jer ti „Šiptari“ po srpskom mišljenju ne treba da postoje! I onda se mali ne mogu načuditi što USA napada neke narode.

      5
      78
      Odgovori
      • E smrtnice, ti znas ko je koga napao, za vas su svi imali pravo u Jugoslaviji na referendum o statusu te drzave samo vatikan nije priznavao srpski, to je za tebe sveto pismi ili kuran. Bolje receno , iks, ipsilon.

        15
        1
        Odgovori
      • Napadnut je tebi mozak koi ti nefunkcionise,svi su imali nameru da bivsi pripadnici JNA,umitu po objektima gde su secnalazuli kakve veze je imala Srbija sa isfrudtriranim manijacima koi su se okomili na JNA,veseli maki nepetljaj se u nesto za sto su te samo lagali

        9
        2
        Odgovori
      • Haha eh taj bestidnini fasisticki stav Hrvata Bosnjaka i Albanaca prema Srbiji. Nije tacno da je Srbija trazila rat. Proterivanje i sikaniranje i ubijanje Srba je pocelo davno davno u Hrvatskoj i na Kosovu od strane siptara. Sve su republike mnogo davno ranije gurale Srbiju u blato i zelele odvajanje. Sada to izvrcu inprepisuju da je Srbija htela veliku Srbiju. Haha bas opasan humor od ustasa fasista i Albanskih bestidnih propalica. Mrznja Srba je neopisiva

        17
        0
        Odgovori
      • Ti bi bas voleo /la da si pametan/na??? Srbija nije nikog napala !!! Vas problem je što gledate samo iz jedne tačke gledišta ! U sloveniji je napadnuta Jna u kojoj su tada bili i Hrvati i Bosnjaci i Albanci Makedonci moji vojvođani itd… poubijali su vojnike te je na kratko reagovala armija i posle se povukla dala im je da se otcepe ! U hrvatskoj su udavili mladog Makedonca na tenku koji nije pucao jos tada na nikoga Hrvati su krenuli da plaše Srbe koji žive tamo vekovima isto kao i u NDH kad su poklali Srbe ! No vi to nećete priznati ! U bosni Milošević je nudio sve Bošnjacima ali Amerika je platila Aliji da gurne muslimane u rat protiv Srba ! Ako vi ne priznajete istinu zašto bi mi priznavali vase i Bošnjačke laži ???

        15
        0
        Odgovori
        • Slovenija i Hrvatska su napale legitimno vojsku tadašnje Jugoslavije,kasarne ,vojnike zašto im nisu dozvolili da se legitimno povuku i izvuku konvojem to je isto urađeno u Sarajevu i Tuzli.To su istorijske nepobitno činjenice,prvi srpski svat ubijen je na Vrelu Bosne,prvi policajac Srbin ubijen je u Sarajevu,prva kinpletna porodica Zec ubijena je u Zagrebu….hoćete još posle tog srbi su se organizovali da ne dožive drugi Jasenovac.

          0
          0
          Odgovori
      • Једи говна мајмуне,где је то ратовала Србија а та твојаЈасеновачка држава чинила је највеће злочине где вас је 19200 погинуло на Волгограду протув Русије

        3
        1
        Odgovori
  2. KAZE PROLICE SE REKE KRVI.ALI CE SE NJEGOVA UGASITI I SVIH NJINIH POKOLJENJA,SRAM NEKA JE RUSIJU,TO JE GRADZANSKI RAT.KAO SRBIJA,DA ZARATI SA CRNOM GOROM.

    11
    273
    Odgovori
    • Амери-цие су ‘миротворци’ великог калибра ! Мир у Украјини им је највећа претња рату – ако не ратују немају мира !
      (Мр Пит & 12 ‘гуслача’)
      П.С.- Шта овде није јасно , да нацртам ?!

      2
      0
      Odgovori
    • Ma i rusi i amerikanci sumkrivi podjednako, samo švrljaju po siromašnim zemljama, iskoriste njihovebresurse do zadnje kapi, zavade ih, pobiju i napuste. Ma šta će oni po tužim kućama konfolđda pomognu a odmognu da te bog dačuva. Isprobaju novo i utrošenstaro naoružanje.

      2
      1
      Odgovori
  3. ЦГ..је јове капичића ,а не Петра Петровића Његоша… Тако и Царска земља Русије Украина…зато се и Ратује јер су ђавли завладали истим.

    0
    1
    Odgovori
  4. Izgleda da su ljudi ludji i od totalnih ludaka koji vode rat za odbranu cega ili koga. I dalje se svrstavaju na stranu ludog ili ludjeg. Za to vreme planeta se pretvara u otrovnu pustinju, i to prvo najplodnij i za zivpt najbolji delovi…

    0
    0
    Odgovori
  5. Crni
    Nevjerovatan je ovaj svet! Postoje UN ali tamo, sada već po upitnom kriterijumu je 5 stalnih članica, što je nepravda, neodgovorno se pojedinačno ponašaju po pojedinim pitanjima! Treba što pre reformisatu UN, inače one trenutno na funkcionišu!

    2
    0
    Odgovori
  6. Amerikanci i Rusi ista stoka jel se takmiče ko će više novaca u Afriku poslat i svima gladnima po svijetu za taj dosad potrošeni novac za rat mogla se obrisati glad Afrike bolesti i mnogo toga još ljudski rod je jadan uklet od početaka pa su svi komentari i rasprave besmisleni ljudima nema pomoći u čemu su se pomaknuli zadnjih 2000 god bolesnici sa genetskom pogreškom

    0
    0
    Odgovori
  7. Starac je samo glavni junak lutkarskog pozorišta čiji vlasnici ne mare za sve ono čemu su nas učili naši preci,čast,moral,vera u Boga.porodica, uostalom njima polako i sigurno dolazi kraj,ovo je borba dobra i zla u celom svetu i nažalost i kod nas.Tomislav

    1
    0
    Odgovori
  8. Neka kukaju nad neuravnoteženim, pohlepnim, osionim Trampom. On je prošlost.
    Amerikanxi su zlo, ništa manje ni Rusi.
    Gdje god su pružili pijesku odsečeni su im: Čehoslovačka, Avganistan, Gruzija, a nekada I Jugoslavija.
    Ostavi te Ukrsjinu na miru I njen narod.
    Oni su svoj na svoje, mali kompleksaš beka se amiri inače svihet ode u lpm

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter