Izvor: sputnjik.rs
08.12.2023 u 11:29
3

ŠEF PENTAGONA PRETIO KONGRESMENIMA: „Poslaćemo vam sinove u rat protiv Rusije“

Poznati američki novinar Taker Karlson izjavio je na društvenoj mreži „Iks“ da je šef Pentagona Lojd Ostin otvoreno pretio kongresmenima mogućnošću slanja njihovih najbližih radi učešća u sukobu protiv Rusije, ukoliko zakonodavci ne podrže zahtev administracije o novoj pomoći Kijevu.

„Poslaćemo vaše ujake, rođake i sinove da se bore protiv Rusije“, citirao je Karlson reči šefa Pentagona sa zatvorenog brifinga u Predstavničkom domu Kongresa.

UKRAO ŠOU ERDOGANU: Svi pričaju o visokom muškarcu koji prati turskog predsednika (VIDEO)

Karlsonova objava o „otvorenim pretnjama administracije na adresu Amerikanaca“ zainteresovala je milijardera Ilona Maska koji je želeo da novinar precizira da li je Ostin zaista tako rekao.
„To je potvrđeno“, odgovorio je Karlson.

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Vivek Ramasvami smatra da Ostinova pretnja kongresmenima demonstrira nesposobnost američke administracije da ubedi opoziciju u neophodnost podrške Ukrajini.
Prethodno je američki predsednik Džozef Bajden izjavio da će Rusija, navodno, napasti članice NATO nakon pobede u Ukrajini. Koordinator Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi nazvao je veoma verovatnim učešće američke vojske u konfrontaciji sa ruskim snagama u slučaju da ruska vojska pobedi u specijalnoj vojnoj operaciji.
Bajden je ranije zatražio 106 milijardi dolara za pomoć Izraelu i Ukrajini, ali nije dobio neophodnu podršku u Kongresu. Gornji dom sa republikanskom većinom glasao je za dodelu pomoći samo Izraelu, ali je Senat pod kontrolom demokrata blokirao inicijativu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ŠEF PENTAGONA PRETIO KONGRESMENIMA: „Poslaćemo vam sinove u rat protiv Rusije“”

  1. To bi bilo super gledati kako beli covek salje crnog coveka 10.000 km. daleko od svoje zemlje da se bori protiv zutog coveka pod izgovorm da brani zemlju koju je oteo od crvenog coveka Milos F.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter