Izvor: telegraf
04.09.2023 u 22:30
0

UDARNO! PRONAĐEN GENERAL SUROVIKIN: Evo sa kim je „UHVAĆEN“ da šeta!

Ruska novinarka objavila fotografiju na kojoj je navodno general Surovikin

Novu fotografiju na kojoj se navodno pojavljuje ruski general Sergej Surovikin, koji u javnosti nije viđen od kratkotrajne pobune ruske paravojne formacije „Vagner“, objavila je danas na svom kanalu na Telegramu ruska novinarka i medijska ličnost Ksenija Sobčak.

„General Sergej Surovikin je napolju. Živ, zdrav, kod kuće, sa porodicom, u Moskvi. Fotografija je snimljena danas“, napisala je Sobčak nakon što je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako muškarac sa naočarima za sunce i kapom hoda pored žene koja liči na Surovikinovu suprugu Anu.

REŠENA MISTERIJA PRIGOŽINOVE SMRTI? NJEGOVI PILOTI na POLIGRAFU!

Državna novinska agencija RIA prenela je prošlog meseca da je Surovikin smenjen sa mesta šefa vazduhoplovnih snaga i da je njegov zamenik Viktor Afzalov privremeno preuzeo tu funkciju.

Surovikin, koji je dobio nadimak „General Armagedon“ tokom ruske vojne intervencije u građanskom ratu u Siriji, nakratko je bio zadužen za ratne akcije Rusije u Ukrajini, pre nego što je ta uloga u januaru predata generalu Valeriju Gerasimovu, načelniku Generalštaba.

Mediji su preneli da je Surovikin navodno pao u nemilost Kremlja nakon što je „Vagner“ prekinuo pobunu u junu, i da se protiv njega vodi istraga zbog mogućeg saučesništva.

Šef grupe „Vagner, Jevgenij Prigožin, koji je poginuo u padu privatnog aviona prošlog meseca, uprkos tome što je žestoko kritikovao glavnokomandujuće ličnosti Rusije u ratu u Ukrajini, pohvalno je govorio o Surovikinu, nazivajući ga “čovekom koji se ne plaši odgovornosti“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter