Izvor: Alo
04.09.2023 u 20:09
0

REŠENA MISTERIJA PRIGOŽINOVE SMRTI? NJEGOVI PILOTI na POLIGRAFU!

Stručnjaci uključeni u istragu pada aviona Embraer Legaci 600 u Tverskoj oblasti, u kojoj su poginuli osnivač Vagner PMC Jevgenij Prigožin i još devet osoba, skeptični su u pogledu moguće povezanosti pada i popravke letelice.

Trenutno je u toku detaljna provera goriva kojim je bila napunjena letelica. Prema stručnjacima, verzija spoljnog uticaja na Embraer trenutno se ne razmatra.

Podsetimo, neposredno pre pada aviona izvršene su dve popravke…

NAMEŠTALJKA! UKRAJINCI OPTUŽILI RUSE DA SU NAPALI RUMUNIJU: BRAĆA RUMUNI odmah NEGIRALI!

Dodatno, svi zaposlenici aviokompanije su prošli poligrafska ispitivanja pri zapošljavanju, a jedno od ključnih pitanja bilo je:

– Da li imate nameru da nanosite štetu glavnom putniku? (Prigožinu).

Takođe se ispituje procedura punjenja goriva za Embraer. Mehanizam raspodele goriva po rezervoarima nalazi se sa desne strane trupa aviona, što bi značilo da je u potencijalno opasnoj zoni ako pretpostavimo verziju eksplozije.

Utvrđeno je da avion nije bio potpuno napunjen pre poslednjeg leta – samo 4 tone goriva su bile dodate, što bi bilo dovoljno za let do Sankt Peterburga. Dodatni rezervoar nije bio pun. Napomenuto je da je procedura punjenja goriva na „Šeremetjevu“ standardna, i niko nije primetio ništa sumnjivo u radu punilaca goriva pre nego što je avion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter