Izvor: tanjug
20.08.2021 u 21:30
0

Ujedinjeni Arapski Emirati prihvatiće 5.000 izbeglica iz Avganistana!

 Ujedinjeni Arapski Emirati prihvatiće 5.000 avganistanskih državljana izbeglih iz te zemlje koji su na putu ka trećim državama, saopšteno je danas iz ambasade UAE u SAD.

Građani Avganistana koje će prihvatiti UAE putovaće američkim avionima iz Kabula tokom narednih dana, saopštila je ambasada na Tviteru, preneli su mediji.

VAŽNO:

PETAR PETKOVIĆ direktor Kancelarije za KiM sastao se danas sa čelnicima Srpske liste

VELIKI POŽAR KOD VALJEVA: Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru!

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ ZA „TELEMASTER“: Grad Beograd obezbedio je 67.500 besplatnih tableta deci od trećeg do šestog razreda, i na taj način radimo na osavremenjivanju nastave!

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Nadam se da će se ljudi u budućnosti više naseljavati u ovaj deo grada!

Talibani su prošle sedmice zauzeli sve veće gradove Avganistana, uključujući i prestonicu Kabul, dok su u četvrtak proglasili Islamski emirat Avganistana u kojem će na snazi biti strogi islamski šerijatski zakoni.

Situacija u zemlji trenutno je kritična, jer desetine hiljada Avganistanaca pokušava na sve načine da izbegne iz zemlje u strahu od novih talibanskih vlasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter