Izvor: Tanjug
13.04.2024 u 18:41
0

UKRAJINA, IZRAEL, PA TREĆI SVETSKI RAT: Tramp opet prozvao Bajdena, „NE ZNA šta radi“

Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat za ovogodišnje izbore Donald Tramp izjavio je da bi "ono što se dešava sa Izraelom moglo da se završi svetskim ratom", preneli su danas izraelski mediji.

„Imamo nešto manje od sedam meseci do predsedničkih izbora 5. novembra, ali to je večnost kada su ljudi nesposobni“, izjavio je Tramp, prenosi Džeruzalem Poust. Na konferenciji za novinare u Palm Biču na Floridi, bivši predsednik Donald Tramp sugerisao je da bi rat Izraela protiv Hamasa u Pojasu Gaze mogao da eskalira u svetski rat, a potom je nastavio kritikujući predsednika Džozefa Bajdena, rekavši da „on ne zna šta radi“.

Prema njegovim rečima i sukob između Rusije i Ukrajine mogao bi da izazove svetski rat naglasivši da do rata između te dve zemlje nikada ne bi došlo da je on bio predsednik.

Komentarišući „rekordnu inflaciju“ u Americi Tramp je rekao da su Sjedinjene Države „nacija u padu“. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter