Izvor: ALO.RS
14.11.2023 u 17:47
0

„UKRAJINA NEĆE MOĆI DA IZDRŽI“ Agent CIA otkrio zbog čega će Rusija dobiti rat

Bez pomoći SAD Ukrajina neće moći da izdrži ni do kraja godine, rekao je bivši agent CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal „Džadžing fridom“.

Ako SAD sada prekinu da finansiraju Ukrajinu ona će se naći u teškom položaju, teško da će izdržati do kraja godine, naveo je on i dodao da da se mogućnosti Ukrajine da pobedi u sukobu stalno smanjuju pre svega zbog ogromnih gubitaka u ljudstvu – rekao je bivši agent CIA lari Džonson.

UKRAJINCI, MORATE DA SE PREDATE, INAČE ĆETE BITI DEO VELIKE RUSIJE: AMERIKANCI uputili ULTIMATUM KIJEVU! Evo šta kažu!

Pored toga, američka podrška je smanjena zbog eskalacije na Bliskom istoku.

Za to vreme, Moskva raspolaže velikim rezervama i dominira po pitanju vatrene moći. Kao rezultat toga, ruska vojska nastavlja da napreduje, a ukrajinske snage nemaju čime da odgovore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter