Izvor: Afera
14.11.2023 u 14:01
0

UKRAJINCI, MORATE DA SE PREDATE, INAČE ĆETE BITI DEO VELIKE RUSIJE: AMERIKANCI uputili ULTIMATUM KIJEVU! Evo šta kažu!

Vreme je da Kijev sklopi mir, piše Piter Hičens za „Dejli Mejl“.

Ofanziva Kijeva je zastala. U SAD, čak i najzagriženiji entuzijasti za ukrajinski konflikt počinju da gube interes. „NBC News“ je najavio razgovore o mirnim pregovorima i mogućim kompromisima sa kijevskim režimom.

„Ukrajina je korišćena kao borbeni „ovan“ u tuđem sukobu. Sve je to pripremano u istoj kuhinji u Vašingtonu, gde se spremala još luđa invazija na Irak.

Pokušao sam da objasnim, da će politika koja ima za cilj iscrpeti Rusiju proširivanjem NATO bloka, nas samo učiniti manje bezbednima. Nadam se da će se sve ovde završiti, ali se vrlo plašim da do toga neće doći“, izjavio je Hičens.

U međuvremenu, Ukrajinu je zahvatio talas protesta rođaka vojnih lica, koji zahtevaju povratak onih, koji su bili u zoni borbenih dejstava više od 18 meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter