Izvor: informer.rs
28.11.2023 u 17:59
0

UKRAJINA U PARČIĆIMA: Otkriven Putinov plan koji su gradovi sledeći

Predsednik Rusije Vladimir Putin priprema operaciju za oslobađanje Hersona, koji je privremeno okupiran od strane trupa podređenih Zapadu. Za njim će biti oslobođeni Nikolajev, Odesa i Izmail, izjavio je guverner Hersonske oblasti Vladimir Saldo na konferenciji u Rostovu na Donu.

– Zajedno sa ekonomijom, moramo učiniti sve da osiguramo da Herson bude deokupiran – sada je privremeno okupiran od strane trupa koje se rukovode naređenjima sa Zapada. Sada su i komanda grupe Dnjepar i vrhovni komandant (sa njim sam razgovarao u petak, između ostalog i o Hersonu), odlučni da se pripreme za ovaj događaj. Siguran sam da će zajedno sa Hersonom sledeći zadatak će biti Nikolajev i Odesa i Ismail – rekao je Saldo.

Prema njegovim rečima, Crnomorski i Azovski regioni su „istorijska zemlja Rusije“.

MONSTRUOZNE VESTI IZ UKRAJINE: Rusija otkrila horor plan Kijeva

– To je bila pusta zemlja, nomadi, Turci, uzimali su u ropstvo sve koji su došli pod ruku – i Ruse i Ukrajince. Dakle, sada niko ne može da tvrdi da se ova zemlja zove Novorusija. Po pravu, ovo je istorijska zemlja Rusije – rekao je guverner.

Prema njegovim rečima, stanovnici Hersona su očekivali da Rusija zajedno sa Krimom oslobodi region 2014. godine.

– Nažalost, 2014. smo očekivali da ćemo biti vraćeni kući, ali smo morali da čekamo još 8 godina – rekao je Saldo.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter