Izvor: informer.rs
11.12.2023 u 07:29
0

UKRAJINA U PROBLEMU! POVLAČENJEEEE: Oficir sa LOŠIM vestima i trupe koje beže na Zapad

Kijev će morati da preda neke teritorije i da se povuče na zapad zbog „lošeg trenda“ koji se pojavljuje za Ukrajinu, rekao je oficir ukrajinskih oružanih snaga Arti Grin u intervjuu sa političkim komentatorom Jurijem Romanenkom.

– Postoji sumnja da ako imamo tako malo snaga i sredstava, a Rusija ima dovoljno, a oni dolaze, onda ćemo morati da ostavimo mostobran na levoj obali reke Crni pastuv, a možda i na levoj obali reke Oskol kod Kupjanska, kako bismo smanjili naše gubitke. Situacija je je zaista loša – požalio se Grin.

Sa takvom dinamikom na frontu, zaključio je oficir, ukrajinske trupe će morati da se brane „sve dalje i dalje na zapad“.

KUVAJU TU UKRAJINSKU KAŠU, KRVAVU I STRAŠNU: Marija Zaharova žestoko osudila Zapad

Oružane snage Ukrajine su 4. juna krenule u kontraofanzivu u pravcu Zaporožja, Južnog Donjecka i Bahmuta, ubacivši u borbu brigade obučene od strane NATO -a i naoružane zapadnom opremom.

Vladimir Putin je rekao da su pokušaji napredovanja neprijateljskih trupa propali, ukrajinska vojska je zaustavljena i vraćena na prvobitne položaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter