Izvor: Informer
11.05.2024 u 14:13
1

UKRAJINCI POGODILI HOTEL U LNR, IMA POGINULIH: PUTIN obećao: „HARKOV da danas oslobodimo, to će im biti najveća kazna za prolivenu rusku krv“ (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, pet civila je ubijeno, a šest ranjeno na terasi hotela. Na licu mesta rade operativne službe i istražni tim, ruševine se raščišćavaju, nažalost, broj žrtava može da se poveća.

Dvoje stradalo u napadima dronovima u Rusiji!

U Belgorodskoj i Kurskoj oblasti dve osobe su poginule u napadima ukrajinskih bespilotnih letelica, saopštile su danas lokalne vlasti.

Načelnik Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov izjavio je da je u napadu Oružanih snaga Ukrajine dronom na kamion koji je stajao pored puta jedan muškarac poginuo, a drugi povređen, preneo je Interfaks.

U napadu ukrajinskog drona na Sudžu poginuo je jedan muškarac, izjavio je načelnik Kurske oblasti Roman Starovojt.

Belgorodska i Kurska oblast se nalaze na zapadu Rusije, na granici sa Ukrajinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINCI POGODILI HOTEL U LNR, IMA POGINULIH: PUTIN obećao: „HARKOV da danas oslobodimo, to će im biti najveća kazna za prolivenu rusku krv“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter