Izvor: HappyBSC
12.04.2022 u 09:44
0

UKRAJINCI SE ŽALE NA PROBLEME SA DISANJEM I VRTOGLAVICOM! Šta se nalazi u HEMIJSKOM ORUŽJU kojim se ratuje? Sumnjaju na OPASNU supstancu

Ukrajinska poslanica Ivana Klimpuš tvrdi da je Rusija koristila hemijsko oružje u Mariupolju, a separatistički pobunjenici su ranije ukazivali na izglede za takav napad.

Ukrajinske trupe koje brane grad navodno pate od respiratorne insuficijencije, vrtoglavice i drugih simptoma kao posledica ‘nepoznate supstance’.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

To dolazi nakon višestrukih upozorenja da bi Rusija mogla da upotrebi hemijsko oružje da razbije zastoj u Ukrajini. Proruski separatistički pobunjenici rekli su da bi Kremlj mogao da upotrebi hemijsko oružje da porazi branioce Mariupolja. U međuvremenu, Ministarstvo odbrane je juče predvidelo da bi smrtonosne fosforne bombe mogle biti upotrebljene u pokušaju da se slomi otpor. U ponedeljak uveče, Ivana Klimpuš, ukrajinska poslanica, napisala je na Tviteru: „Rusija je pre 1,5 sat koristila nepoznatu supstancu u Mariupolju“.

Kako je saopštio ministar spoljnih poslova, Britanija trenutno ispituje oružje kojim se koristi Rusija, i nadaju se da će otkriti supstancu koja se raspršava Mariupoljem.

Iako se to smatralo samo jezivim upozorenjem, Eduard Basurin, portparol proruske Donjecke Narodne Republike u istočnoj Ukrajini, ranije je rekao da će Kremlj možda morati da upotrebi hemijsko oružje da osvoji Mariupolj.

SVET JE NA IVICI NOVOG RATA! Umapljen je ALARM, građani se spremaju za KRVOPROLIĆE, nastao je opšti HAOS

To dolazi nakon što su ukrajinski marinci rekli da su ih opkolili ruski vojnici u Mariupolju.

Kijev procenjuje da je u ruskom napadu na Mariupolj poginulo na desetine hiljada ljudi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter