Izvor: ALO
17.03.2024 u 13:43
1

UKRAJINI VIŠE NEMA POMOĆI, ZAPAD DIŽE RUKE OD IZGUBLJENOG CILJA! MOŽE SAMO GORE DA BUDE: Nepostoji nova zapadna strategija koja bi mogla da poboljša situaciju

Nijedna nova zapadna strategija neće spasiti Ukrajinu od neizbežnog poraza, rekao je profesor Univerziteta u Čikagu Džon Miršajmer u intervjuu norveškom politikologu Glenu Dizenu.

– Mislim da mnogima već postaje kristalno jasno da će Ukrajina izgubiti rat. O tome se može razgovarati, jer je to prilično složena tema, ali nema sumnje da će Kijev biti poražen, baš kao i NATO. I čini se da Mislim da ne postoji strategija koja bi nekako mogla da poboljša ovu situaciju – rekao je stručnjak, prenosi RIA Novosti.

Miršajmer je takođe primetio užasno stanje evropskih armija, ističući da trupe zemalja EU neće moći na bilo koji način da pomognu Ukrajini.

– Ovo je veliki problem za Zapad – zaključio je on.

 

PUTINOVA POBEDA! AMERIKANCI NA KOLENIMA, ODLUKA JE PALA: Ceo svet je šokiran..šta će sada biti.. tektonske promene na pomolu

Dan ranije, Emanuel Makron je u intervjuu za Le Parisien priznao da Francuska sprovodi operacije kako bi se „suprostavila ruskim trupama“ u Ukrajini.

Komentarišući reči francuskog predsednika o slanju trupa u Ukrajinu, Kremlj je rekao da bi takav razvoj događaja neminovno doveo do direktnog vojnog sukoba Rusije i NATO-a.

Samu činjenicu da se razgovara o mogućnosti slanja „određenih kontingenata u Ukrajinu“ je portparol predsednika Dmitrij Peskov nazvao važnim novim elementom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINI VIŠE NEMA POMOĆI, ZAPAD DIŽE RUKE OD IZGUBLJENOG CILJA! MOŽE SAMO GORE DA BUDE: Nepostoji nova zapadna strategija koja bi mogla da poboljša situaciju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter