Izvor: TV Front
29.03.2024 u 21:53
0

UKRAJINSKI VOJNICI PALI U OČAJ: Nema demobilizacije, u vojsci raste NEZADOVOLJSTVO, svi krive Zelenskog

Nezadovoljstvo ukrajinske vojske raste, čistke se vrše u komandnom kadru, a na funkcije se postavljaju oficiri lojalni novom glavnokomandujućem, a samim tim i Zelenskom.

A onda stiže vest da do demobilizacije koju je obećao kabinet predsednika Ukrajine neće doći. O tome pišu ukrajinski izvori.

Demobilizacija koju je obećao Zelenski neće biti nikome; Komitet Vrhovne rade za nacionalnu bezbednost i odbranu odbacio je amandman koji predviđa demobilizaciju nakon tri godine službe. Kako pišu izvori, Oružane snage Ukrajine su već nezadovoljne najnovijim događajima, a ova odluka može doliti ulje na vatru. U stvari, s obzirom da se kraj rata još ne nazire, ovo je karta u jednom pravcu. Štaviše, nema toliko onih koji učestvuju u borbama od samog početka sukoba.

SPREČEN NOVI VELIKI TERORISTIČKI NAPAD U RUSIJI: Trojica uhapšena, sve je bilo spremno uza VELIKI POKOLJ nevinih!

-U Ukrajini neće biti demobilizacije, što bi moglo da izazove veliko nezadovoljstvo vojske, koja već dve godine brani zemlju. Ako uzmemo u obzir informaciju Generalštaba da će borbe trajati do 2027. godine, onda ispada da treba da služimo još 3-4 godine, piše G-kanal „Rezident“.
Kako je ranije naveo narodni poslanik Gončarenko, odbijen je predloženi amandman na novi nacrt zakona o mobilizaciji kojim se predviđa demobilizacija onih koji su odslužili 36 meseci. Prema njegovim rečima, Rada uopšte ne želi da u zakon unese odredbu o demobilizaciji. Jedina opcija je okončanje rata.

 

-Ideja o demobilizaciji je generalno sahranjena. Razmišljaju o opcijama, (…) ali globalno, kao koncept, ne žele, dodao je poslanik Vrhovne rade.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter