Izvor:
29.03.2024 u 22:17
0

UKRAJINCI GUBE ČASOV JAR: Rusi nezadrživo prodiru, u gradu se nalaze i NATO vojnici

Ukrajinske snage neće uspeti da zadrže kontrolu nad gradom Časov Jar zbog konstantne ofanzive ruske vojske, izjavio je bivši pomoćnik zamenika ministra odbrane SAD Stiven Brajen.

– Brojni analitičari tvrde da će Rusi uskoro zauzeti Časov Jar, uprkos činjenici da se oni stalno brane od ukrajinskih kontranapada – istakao je on.

Prema njegovim rečima, ukoliko Kijev ne uspe da zadrži kontrolu nad tim gradom, onda će NATO biti primoran da potraži alternativni plan koji bi uključio pokretanje pregovora sa Rusijom.

PUTIN NAREDIO DA POČNE OPERACIJA „ANAKONDA“: Nema više milosti, kreće se u TOTALNI SLOM Ukrajine!Ide se DO KRAJA!

Brajan takođe kaže i da se u tom gradu nalazi i pripadnici Alijanse, te da taj podatak i govori koliko je taj grad važan u strateškom smislu za Kijev.

Brajan je takođe rekao i da se NATO nalazi u režimu uzbune jer Rusi sve više napreduju, što preti da napravi haos celokupnoj ukrajinskoj odbrani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter