Izvor: Novosti
30.08.2021 u 17:32
0

URNEBESNO! „VOLIM DA PLEŠEM“: Britanski ministar uživao u tehno klubu (VIDEO)

Odeven u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Gov snimljen je na plesnom podijumu u klubu Bohemia u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima u nedelju, piše Skaj NJuz.

VAŽNO: 

VUČIĆ SA URSULOM FON DER LAJEN! Predsednik 1. septembra ima niz važnih sastanaka!

Danas 2.335 novozaraženih, preminulo 12 pacijenata!

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Paraliji dobija ime Dragana Markovića Palme (GALERIJA)

UHAPŠEN PAR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO LJUBOMIRA TRNIĆA

Klub je bio domaćin tehno večeri pod nazivom „Pipe“, a na društvenim mrežama objavili su video na kojem se vidi kako Gov skače u ritmu muzike, s natpisom „Gove in the club“.

Adam Tejlor, suorganizator događanja, rekao je da je Gov bio u pabu u prizemlju i zainteresovao se kad je izašao i čuo muziku

Teljor rekao je za novinsku agenciju PA:

– Pitao sam želi li doći gore i voli li muziku za ples. Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i upitao ga je li siguran da je to njegova vrsta noći.

– Rekao je „volim da plešem“, ja sam mu poručio ‘ulazak je pet funti’, a onda se on pokušao izvući od plaćanja karte pozivanjem na svoju funkciju. Gov se u klubu bacio na ples, poskakujući uz tehno muziku – rekao je Tejlor.

– Očekivao sam da će se popeti i možda samo popiti nekoliko pića. Pab je bio zatvoren, ali kad sam sledeći put otišao gore, imao je zaista dobre pokrete. Imao je neverovatnu energiju i izdržljivost, samo je nastavio plesati celu noć – dodao je Tejlor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter