Izvor: Euraktiv
07.04.2024 u 15:50
1

URSULA BESNA ŠTO ISTINA IZLAZI NA VIDELO, OVE PRETNJE TERAJU EU U HAOS: „Uzvratićemo Putinovim prijateljima u Evropi“

Predsednica Evropske komisije i kandidatkinja Evropske narodne partije desnog centra (EPP) za evropske izbore Ursula fon der Lajen obećala je da će ''uzvratiti'' krajnje desničarskim ''Putinovim prijateljima'' u Evropi koji žele da ''otmu'' njenu budućnost.

 

– Pošto rat nije stvar prošlosti u Evropi, saradnja u oblasti odbrane mora biti obeležje budućnosti u Evropi. I upravo to je ono za šta ćemo se zalagati u ovoj kampanji – navela je fon der Lajen.

Grčki premijer Kirjakos Micotakis rekao je na proslavi da Evropa nema prostor da eksperimentiše, dodajući da je u Grčkoj ekonomska kriza duže trajala jer je “populizam sprečio njeno oživljavanje“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “URSULA BESNA ŠTO ISTINA IZLAZI NA VIDELO, OVE PRETNJE TERAJU EU U HAOS: „Uzvratićemo Putinovim prijateljima u Evropi“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter