Izvor: HappyBSC
03.06.2020 u 16:10
0

UŠLA JE U PRODAVNICU U UNIFORMI I NAPADNUTA Medicinska sestra je snimila grozote koje je doživela (VIDEO)

Medicinska sestra rasplakana je napustila radnju nakon što je jedna žena u prodavnici podivljala na nju, optužujući je da širi mikrobe.

Kimberli Simpson, iz Barton-apon-Trent-a u Stafordširu, nosila je službenu uniformu u prodavnici, a žena ju je pratila deset minuta kroz B&M radnju i vikala da nije smela biti puštena unutra.

– Znam da izgledam ružno dok plačem, ali ova me je žena pratila po prodavnici i vikala na mene kako me nisu trebali pustiti u radnju jer sam u uniformi. Očito ne mogu kupiti ni osnovne stvari, a ona mi je pretila da će pričati s mojim šefom.

Ja sam pričala i pre sa šefom koji mi je rekao da bez problema mogu u radnju, toliko radimo da niko oko nas njie zaražen u bolnici pa očito radimo nešto dobro.

Ova žena me pratila 10 minuta, nije nikog bilo od zaposlenih u radnji da to zaustavi. Samo jedan poljski par mi je rekao da ne plačem i da je žena izuzetno glupa – napisala je na Facebooku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter