Izvor: Happy BSC
06.12.2021 u 16:19
0

UŽAS NA FILIPINIMA – UBIJEN GRADONAČELNIK! Napadači pobegli na motorima

Naoružani napadači na motociklima ubili su gradonačelnika i ranili drugog, saopštila je policija.

Gradonačelnik Darusalam Lajid iz grada Al-Barka je ubijen, a gradonačelnik Alih Sali iz grada Akbar je ranjen od najmanje dvojice muškaraca naoružanih pištoljima dok su šetali gradom Zamboanga ubrzo nakon što su stigli gliserom iz njihove ostrvske provincije Basilan.

Telohranitelj dvojice gradonačelnika je ranjen, a poginuo je vozač koji je došao po njih, saopštila je policija.

Istražitelji su pokušavali da identifikuju dvojicu naoružanih napadača i dvojicu saputnika koji su pobegli na motociklima i utvrde njihov motiv, uključujući mogućnost da je reč o političkom rivalstvu.

Dva gradonačelnika su navodno učestvovala na izborima 9. maja. Filipinski izbori su u prošlosti bili poremećeni krvavim sukobima i optužbama za varanje, posebno u ruralnim regionima sa slabim sprovođenjem zakona i proliferacijom nelicenciranog vatrenog oružja i privatnih armija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter