Izvor: Happytv.rs/Blic.rs
24.10.2023 u 08:56
0

UŽAS U BRAZILU: Tinejdžer pucao u školi, jedna osoba ubijena, dve ranjene

Jedna učenica je poginula, a tri su ranjena u ponedeljak nakon pucnjave u školi u Sao Paulu, najvećem brazilskom gradu, navodi se u saopštenju lokalne vlade.

Napad se dogodio u Sapopembi, naselju na istočnoj strani Sao Paula, a počinilac je uhapšen, saopštila je vlada.

– Vlada Sao Paula duboko žali i saoseća sa porodicama žrtava napada koji se dogodio u ponedeljak ujutru u državnoj školi Sapopemba – navodi se u saopštenju lokalne vlade.

Кako je saopštila vlada, učenici su upucani, a jedna od njih – devojčica – je preminula, dok su druge dve hospitalizovane. Četvrti učenik je povređen dok je pokušavao da pobegne od napada.

DRAMA NA AERODROMU U RUSIJI: Avion izleteo sa piste prilikom sletanja

– U ovom trenutku, prioritet je da se pomogne žrtvama i pruži psihološka podrška studentima, prosvetnim radnicima i njihovim porodicama – navodi se u saopštenju.

Navodno je napadač bio žrtva zlostavljanja u školi, a u krvavom piru je učenici ispalio hitac u glavu.

U martu je učenik nožem ubio nastavnika u školi u drugom naselju Sao Paula u napadu u kojem su povređena tri nastavnika i jedan učenik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter