Izvor: Happy BSC
09.08.2022 u 10:39
0

ZA NAS JE PRIHVATLJIVA SAMO POBEDA! Kadirov objavio važne vesti: „Preuzeli smo kontrolu nad fabrikom Knauf u Soledaru!“

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegramu da se specijalna vojna operacija oslobađanja Donbasa odvija uobičajeno.

SASTALI SE ŠOJGU I KADIROV! Evo o čemu su razgovarali (FOTO)

– Lagano zatišje u informativnom prostoru ne znači da naši momci dugo sede besposleni. Vršilac dužnosti komandanta specijalnih snaga „Ahmat“ Ahmed Sajdarhanov Kombat javlja operativne informacije na Donjeckom pravcu. Specijalci Ahmata zajedno sa drugim korpusom narodne milicije LNR uspešno čiste teritorije od banderovskog ološa. Takođe, teritoriju fabrike Knauf preuzele su savezničke snage u gradu Soledaru. Naši borci sistematski i kompetentnom borbom, napreduju na okupiranu teritoriju, primoravajući neprijatelja da napusti svoje utvrđene položaje – napisao je Kadirov i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Rezultati su prilično impresivni, s obzirom na to koliko su vremena i sredstava nacionalisti imali da se pripreme. Očigledno, ukrajinske trupe i povremeni banderovci planirali su da drže dugu odbranu. Međutim, u stvarnosti, kao i uvek, pokazalo se upravo suprotno. Ne uče ništa.

Prema njegovim rečima, oslobođenje Donjecke Narodne Republike neće dugo čekati.

– Oslobodilačka vojska se čvrsto kreće u tom pravcu, meteći sve što na ovaj ili onaj način može ugroziti živote običnih građana bratskog kraja. Za nas je prihvatljiva samo pobeda, a niko od nacista nije u stanju da nam je oduzme! – poručio je vođa Čečena. 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter