Izvor: Sputnjik
18.07.2022 u 14:53
0

ZAHAROVA ŽESTOKO ODGOVORILA SVIMA KOJI PREKOREVAJU RUSIJU! Kijev nema nameru da pregovara, Zelenski ne želi mir!

Kijev je još jednom potvrdio da ne namerava da razgovara sa Rusijom i Vladimir Zelenski ne želi mir, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

ZAHAROVA BRUTALNO „OPLELA“ PO BRITANSKOJ MINISTARKI: Pametni ljudi uče na greškama drugih, a Liz Tras na svojim!

– Odgovor svima koji prekoravaju Rusiju da ‘ne ume da pregovora sa kijevskim režimom’. Kijevski režim je sam odbio pregovore. Danas je to još jednom potvrdio Kuleba – prokomentarisala je Zaharova na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njenom mišljenju, ukrajinski ministar inostranih poslova nije spomenuo da to „nije stav države Ukrajine, već pesma koju je Vašington otpevao i koju je kijevski režim preuzeo da izvodi“.

Ona je zaključila da je potvrđena činjenica da Zelenski i njegovi saradnici, bar oni koji su ostali sa njim, ne žele mir.

Ranije je ministar inostranih poslova Ukrajine Dmitrij Kuleba izjavio da su pregovori sa Rusijom mogući samo nakon njenog poraza. Prema njegovim rečima, Rusija bi trebalo da sedne za pregovarački sto nakon poraza, inače će to ponovo biti jezik ultimatuma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter