Izvor: Happy BSC
25.02.2024 u 15:54
0

ZAPAD NAM JE NEPRIJATELJ, OSVETIMO SE! Medvedev ZAGRMEO nakon novih antiruskih sankcija

Navikli smo na njihova beskrajna ograničenja i naučili da živimo sa njima, a nove sankcije Zapada usmerene su protiv celokupnog stanovništva Rusije, naveo je bivši ruski predsednik

Nove sankcije Zapada nisu usmerene samo protiv vlasti ili biznisa, već i protiv celokupnog stanovništva Rusije, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući ograničenja koja su SAD i Evropska unija uvele na godišnjicu početka Specijalne vojne operacije.

– Navikli smo na njihova beskrajna ograničenja i naučili da živimo sa njima. Ali ono na šta danas želim da skrenem pažnju je da te zabrane više nisu usmerene protiv vlasti ili biznisa u zemlji, kako naš neprijatelj voli da priča. One su usvojene protiv celokupnog stanovništva Rusije – napisao je Medvedev na Telegramu.

Kao primer, naveo je zabranu platnog sistema „Mir“ i ograničenja delatnosti kompanija koje se bave stambenom izgradnjom u zemlji.

– Razlog je jasan – što je gore za građane Rusije, to je bolje za zapadni svet. Samo treba da se setimo toga i da im se osvetimo gde god je to moguće. Oni su naši neprijatelji. U ratu je kao u ratu – zaključio je Medvedev.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter