Izvor: Afera
24.04.2024 u 18:49
4

ZAPADNI SVET ĆE SE RASPASTI U KRVI: ILON MASK upozorava da počinje KRVAVI GRAĐANSKI RAT – svakom CARSTVU DOĐE KRAJ

Na Zapadu će pre ili kasnije početi građanski rat, uveren je američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask.

„Rat će svakako početi, hteli mi to ili ne“, dodao je reagujući na upozorenje kanadskog profesora Gada Saada da će put civilizacijskog samoubistva, koji je izabrao Zapad, povezan sa nekontrolisanim prilivom migranata, dovesti do toga da će se stanovnici zapadnnih zemalja pobuniti

Dodao je da će ta pobuna „prerasti u građanski rat“.

Nemački visokotiražni dnevni list Bild objavio je da mnoga deca etničkih Nemaca žele da pređu na islam da u svojim školama „ne bi bila izopštenici“.

OPROSTITE, NISMO ZNALI DA STE ZAPADNJACI: RUSI uništili STRANU LEGIJU – bila na TAJNOJ MISIJI, evo ko je primio preživele

Ovo je tom listu otkrio saradnik nemačke državne bezbednosti.

Bild je preneo njegovo ukazivanje: „Situacija u školama je još dramatičnija. Sve više roditelja nemačke dece obraća se savetovalištima jer njihova hrišćanska deca žele da pređu na islam da u školi ne bi štrčala, da bi imala manje problema.

Tokom godina, broj muslimanske dece u školama se brzo povećavao. Hrišćanska deca se često nalaze u manjini, posebno u velikim gradovima“.

Još je dodao: „Masovna imigracija u proteklih osam godina značajno je povećala udeo mladih i dece koja se izjašnjavaju kao muslimani. A mnoga deca dolaze iz strogo religioznih porodica. Posebno, deca migranatiaiz Sirije, Avganistana i Iraka.

Muslimanski učenici i studenti su veoma agresivni i ponekad nasilni. Na školskim igralištima deluju prave bande“

U velikim gradovima već ima škola u ​​kojima udeo muslimanskih učenika prelazi 80 odsto. Tako je, na primer, u Berlinu, Frankfurtu, Ofenbahu, Duizburgu, Esenu.

Postoje i kanali na TikToku preko kojih islamističke pop zvezde ubeđuju školarce da se odupru zapadnom načinu života i sugerišu im da je „samo kalifat ispravan oblik vlasti.“

Prema istraživanju Instituta za kriminološka istraživanja Donje Saksonije, većina đaka iz muslimanskih porodica (67,8%) tvrdi: „Norme Kurana su mi važnije od zakona Nemačke“.

Nešto manje od polovine (45,8%) veruje da je islamska teokratija najbolji oblik vladavine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “ZAPADNI SVET ĆE SE RASPASTI U KRVI: ILON MASK upozorava da počinje KRVAVI GRAĐANSKI RAT – svakom CARSTVU DOĐE KRAJ”

  1. Satan je vladare evropskih i svetskih hrišćanski zemalja uzeo pod svoj uticaj. Za sve ovo je kriva duboka drzava koja sluzi stani, gde čak u mračnim odajama prinose stani i ljudske žrtve. Ali ovo je znak poslednjeg vremena i skorog Hristovom dolaska.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter