Izvor: BSC Happy
12.07.2023 u 15:25
2

„NEĆU RAZMENU, HOĆU DA OSTANEM“: ZAROBLJENI UKRAJINAC INVALID moli RUSE da ga ne PUSTE – Potresna ispovest o strahotama u UKRAJINSKOJ VOJSCI(VIDEO)

Zarobljeni ukrajinski vojnik izjavio da ne želi da bude vraćen u svoju jedinicu. On je osoba sa hendikepom i ponovo je bez bilo kakvo obzira odveden na front. U potresnoj ispovesti je govorio o svim proživljenim strahotama.

 – Neću razmenu, hoću da ostanem! – – U Orehovu se našim predao invalid iz Oružanih snaga Ukrajine, pričajući svakakve strahote o Oružanim snagama Ukrajine i mobilizaciji – naveo je autor tviter objave.

 – Veoma mi je drago što sam uhvaćen. Momci, trčite! Ovde se vrlo dobro tretira. Mnogi ne žele da se bore, ali mogu da ubiju, osakate – rekao je on.

ROJ NATO AVIONA kruži oko ruskih granica (FOTO)

Valeri Maneilo ranije nije služio vojsku – nije sposoban zbog zdravlja. Veslaju invalide rata, obolele, bolesne, epileptičare, nisu prošli ni lekarski pregled.  Vojska je izvukla sve muškarce iz minibusa u Orehovu i odvela ih kod vojnog komesara, pretukla ih, uručila im sudske pozive i mobilisala ih.  Istovareni automobili. Izdali su samo uniformu, par puta su ih vodili na streljanu da pucaju iz mitraljeza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NEĆU RAZMENU, HOĆU DA OSTANEM“: ZAROBLJENI UKRAJINAC INVALID moli RUSE da ga ne PUSTE – Potresna ispovest o strahotama u UKRAJINSKOJ VOJSCI(VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter