Izvor: Sputnjik
12.07.2023 u 13:55
0

„GLUPSONE, PRAVILA IGRE TREBA ZNATI PRE NJENOG POČETKA“: ZAHAROVA ismejala KULEBU, nakon što je NATO ostavio UKRAJINU pred vratima

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova poručila je šefu ukrajinske diplomatije Dmitriju Kulebi da je trebalo da sazna koja su pravila za ulazak Ukrajine u NATO pre pokretanja same procedure.

Ona se osvrnula na izjavu Kulebe koji je kazao da ne razume koji uslovi moraju biti ispunjeni da bi se Ukrajina pridružila NATO-u i ko treba da ih formuliše.

 – Glupsone, pravila igre treba saznati pre njenog početka, a ne posle. To i jeste ‘svetski poredak zasnovan na pravilima’ koji su izmislili zapadnjaci. Ko je pametniji, u tome ne učestvuje jer pravila nema, izmišljaju ih u hodu i menjaju ako igra ne donosi željeni rezultat. Alternativa je međunarodno pravo koje podržava većina zdravorazumskih ljudi – napisala je Zaharova na Telegramu.

UDARNO SEZONA LOVA NE STAJE: DRONOVI RAZNOSE „UKRAJINSKE“ TENKOVE (VIDEO)

Juče je u Viljnusu završen prvi radni dan samita NATO. Prema završnom saopštenju koje je objavio generalni sekretar Jens Stoltenberg, učesnici samita doneli su odluku da ne traže od Ukrajine da ispuni Akcioni plan za članstvo u NATO, a takođe su odobrili višegodišnji program vojne pomoći zemlji. Članice su obećale da će pozvati Ukrajinu u Alijansu „kada svi uslovi za to budu ispunjeni“, ali tek nakon završetka sukoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter