Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 16:01
0

ZASTRAŠUJUĆI PODACI! NACIZAM SE ŠIRI SVUDA PO SVETU, HITLER BI BIO PONOSAN! U Hrvatskoj se promoviše nasilje na sajtu „Ubij Srbina!

Tema nacizma u Ukrajini više nije tajna i ceo svet bruji o tome. 

Saša Borojević, savetnik predsednika medjunarodne policije u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY  kaže:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-U Ukrajini je 39.000 dece prošlo kroz obuku, a nisu u pitanju samo azovci. Nije to stvar samo u Ukrajini. Deca prolaze ozbiljnu obuku, sa automatskim puškama i meta su im ruske zastave. Da je Hitler živ, bio bi jako ponosan. Imate i Poljsku i Nemačku. U Hrvatskoj imate sajtove koji promovišu nacizam. Čak se jedan zove „Ubijte Srbina“. Broji negde 400.000 pratilaca. Imate takođe i u Makedoniji, BiH. Da ne govorim o Siriji gde su deca samoubice. Potpuno se spustilo na dečije obrazovanje u tom pravcu. Imamo eru gde bi Gebels bio srećan da ovo vidi. Četvrti Rajh se predstavlja kao četvrta industruijska revolucija. U Poljskoj imate hiljade nacista spremnih. Neverovatno je da svi vojnici ruski koji su vraćeni u razmeni, da su bili kastrirani. U Ukrajini se na sve strane na sajtovima savetuje da se ubijaju ruska deca. Nacizam je u eksploziji sada. Živimo u jevrejskom-rusofobijskom sistemu. Ako se nastavi ovim tokom, imaćemo goru situaciju nego sa Jevrejima. Svi studenti ruski su vraćeni kući. Ne leče decu od leukemije ukoliko su iz Rusije. U Berlinu, Portugalu, Minhenu su na vratima prodavnica  zalepljene su  svinje sa ruskom zastavom. Prema svim ispitivanjima, imamo 24  miliona nacista u svetu. 

Borojević dalje kaže: 

-Obuku u tim kampovima u Ukrajini su uglavno radili hrvatski generali. Flaše metkova u stomak je dobro oprobana metoda u Jasenovcu. NDH nikad nije nestao. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter