Izvor: Happy BSC
28.03.2022 u 14:43
0

ZELENSKI I UKRAJINA SU KAPITULIRALI? Ove reči predsednika iz Kijeva odzvanjaju SVETOM

U intervjuu sa ruskim novinarima, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski signalizirao je da je Ukrajina sada u poziciji da razgovara o neutralnosti ako se borbe zaustave.

– Bezbednosne garancije i neutralnost, nenuklearni status naše države. Spremni smo da idemo na to – rekao je Zelenski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uz neutralnost, Ukrajina bi se takođe odrekla svoje ambicije da se pridruži bezbednosnom savezu NATO, što je jedan od razloga koji je Rusija navela za pokretanje specijalne operacije.

Ali postoji niz važnih upozorenja, prenosi BBC.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter