Izvor: Happy BSC
28.03.2022 u 14:31
0

PUTIN NA UDARU CRNE MAGIJE! Pogledajte kakvo ZLO ĆE MU JEDNA ŽENA uraditi za 2.600 dinara

Ako je verovati “stručnjacima” za crnu magiju ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ne piše se dobro. Najnoviji izliv histerije povodom sukoba u Ukrajini ogleda se u vudu lutkama šefa Kremlja su ovih dana počele da se prodaju na internetu.

Naime, na onlajn platformi za rukotvorine “Etsy” prodato je već dvestotinak ovih rekvizita u koje se ubadaju igle, i to po ceni od 25 dolara (oko 2.650 dinara). Za crnu vudu magiju mnogi vole da kažu da je jedna od najagresivnijih na svetu, a zabadanje igala u lutkicu ima svrhu nanošenja patnje toj osobi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ove sa likom Putina je osmislila i kreirala Portorikanka pod nadimkom Di Di, koja je novinarima britanskog tabloida Dejli Star otvoreno kazala da joj je namera da “spreči ruskog predsednika u daljem stvaranju haosa u svetu”.

Koliko su njene lutkice delotvorne, veliko je pitanje i za one koji veruju u ovaj tip magije. Iskusniji “vuduisti” kažu da nije dovoljno samo napraviti nečiji lik. Da bi urok radio, poželjno je da lutka u sebi sadrži nešto vezano za tu osobu, možda komad odeće, kosu ili krv.

Budući da je skoro nemoguće da je do tih “elemenata” došla, lutke ne ispunjavaju ni vudu standarde, ali to ne znači da ih ljudi neće kupovati, makar da bi iskalili bes.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter