Izvor: Tanjug
06.07.2023 u 07:31
0

ZELENSKI POSTAJE SVESTAN DA MU ZAPAD OKREĆE LEĐA? Njegov VAPAJ postaje GROTESKA – ovim REČIMA se potpuno srozao

U pojedinim delovima zemlje ukrajinska vojska ne može "ni da pomisli da započne" napade jer nema odgovarajuće oružje.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je želeo da ukrajinska kontraofanziva počne ranije i da je pozivao zapadne saveznike da Ukrajini isporuče oružje da bi se to omogućilo.

DOK ZELENSKI UBIRA MILIJARDE, GROBLJA NE MOGU DA PRIME HILJADE POGINULIH: Snimak sahrane palog borca ledi krv u žilama (VIDEO)

Zelenski je rekao u sredu da kontraofanziva sada ide sporijim tempom zbog toga što je počela kasnije i zbog toga što je Rusija učvrstila odbranu.

Zelenski je istakao da je zahvalan SAD kao lideru u podršci Ukrajini, ali je dodao da je bio rekao i američkim i evropskim liderima da Ukrajina želi da počne ranije kontraofanzivu i da je za to potrebna njihova pomoć u oružju i opremi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter