Izvor: BSC Happy
05.07.2023 u 22:16
0

SVI PRIČAJU O ČERNOBILJU I ZAPOROŽJU: Evo koliko u stvari UKRAJINA ima NUKLEARNIH ELEKTRANA i ko u stvari EVROPU drži kao TAOCA (FOTO)

Od kako su ruske snage zauzele Zaporošku oblast, samim tim i tamošnju nuklearnu elektranu, inače najveću u Evropi, neprestano je na Zapadu "strah" od zloupotrebe tog kompleksa. Međutim, niko ne pominje koliko u stvari postoji nuklearnih elektrana na prostoru Ukrajine i da li su one opasnost u rukama kijevskog režima.

Ukrajina, kada izuzmemo zauzeto Zaporožje, ima na svojoj teritoriji 3 operativne nuklearne eletrane.


Rivno, Hmeljnicki i Južna Ukrajina su te tri. Od krajnjeg juga do krajnjeg severa, možemo reći zapadne Ukrajine, nalaze se elektrane koje su navodno pod kontrolom kijevskog režima.

DOK ZELENSKI UBIRA MILIJARDE, GROBLJA NE MOGU DA PRIME HILJADE POGINULIH: Snimak sahrane palog borca ledi krv u žilama (VIDEO)

One su pod lupom takođe, upravo što su pod kontrolom režima koji nije sav svoj u poslednje vreme, naročito kada je bio u stanju da raznese branu u Novoj Kahovki i da ugrožava bezbednost i funkcionalnost zaporoške nuklearne elektrane u trenucima kada je kontrolisao njen jedan deo. Danas, Kijev vrši propagandu gde Ruse predstavlja kao one koji bi funkcionalnost elektrane doveli u pitanje i namerno izazvali nuklearnu katastrofu.

Istina je sasvim drugačija, ne samo da ruske snage, pre svega ne bi ugrozile sebe samo i svoje stanovništvo na prostoru Zaporožja, već to upravo pokušavaju Ukrajinci terorističkim akcijama i „zalutalim“ bespilotnim letilicama, koje ruski PVO sjajno eliminiše. Uz to, moramo dodati i da će kijevski režim u trenucima kada se bude opraštao od kožnih fotelja u Ukrajini i kada bude pozdravljao nove fotelje u SAD ili bilo gde na Zapadu, biti spreman da napravi „incident“ u svoje tri preostale nuklearne elektrane, kojima svojom ludošću Evropu drži u šaci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter