Izvor: Tanjug
04.04.2022 u 08:08
0

Zelenski uporno krivi Ruse za zločine u Buči! Evo šta je Savet bezbednosti rekao!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da će Savet bezbednosti UN u utorak razmatrati ratne zločine ruskih snaga u Buči i drugim ukrajinskim gradovima.

„Svi partneri Ukrajine biće detaljno obavešteni o tome šta se desilo na privremeno okupiranoj teritoriji naše države. Ratne zločine u Buči i drugim gradovima tokom ruske okupacije razmotriće Savet bezbednosti UN u utorak“, rekao je Zelenski, objavljeno je na sajtu predsednika Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je rekapo da će sigurno biti novih sankcija protiv Rusije, ali je ocenio da to nije dovoljno, prenosi Interfaks Ukrajina.

„Potrebno je više zaključaka. Ne samo o Rusiji, već i o političkom ponašanju koje je zapravo omogućilo da ovo zlo dođe u našu zemlju“, rekao je Zelenski.

Na internetu se u subotu pojavio snimak na kojem se vide tela na ulicama grada Buča, nedaleko od Kijeva.

Rusija je demantovala tvrdnje da su njene snage počinile zločin nad 20 civila.

Ministarstvo odbrane navelo je da su se sve ruske jedinice potpuno povukle iz Buče 30. marta, dan nakon razgovora delegacija Rusije i Ukrajine licem u lice u Turskoj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter