Izvor: Sputnik Srbija
09.08.2022 u 10:15
0

ZELENSKI ŽELI DA KAZNI SVE RUSE: Zapadne zemlje da zabrane ulazak državljanima Rusije, da vrate one koji su već otputovali u druge države, bez obzira na njihov stav!

Vladimir Zelenski pozvao je zapadne zemlje da zabrane ulazak državljanima Rusije, kao i da vrate one koji su već otputovali u druge države, bez obzira na njihov stav.

„To je jedan od načina da se zaustavi Rusija od dalje agresije i osvajanja ukrajinskih teritorija“, rekao je Zelenski u intervjuu „Vašington postu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠEF ADMINISTRACIJE: Hersonska oblast je spremna da odbije svaki pokušaj ofanzive ukrajinske vojske

„Glavni ukrajinski kloun predložio je da se kazni celo stanovništvo Rusije. Poslednji put je takve ideje protiv celog naroda pokušao da realizuje Adolf Hitler. Da li ima još pitanja o prirodi ukrajinske vlasti?“, prokomentarisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter