Izvor: Kurir.rs
09.02.2023 u 14:01
0

ZEMLJOTRES POGODIO ALBANIJU: Jačina 3,9 po Rihteru! Osetio se i u Severnoj Makedoniji!

Zemljotres jačine 3,9 stepeni Rihtera danas u 11.57 na području albanskog grada Elbasana, osetio se u Severnoj Makedoniji – u Prespi, Ohridu i okolini, javila je agencija MIA.

Seizmološka opservatorija u Skoplju je saopštila da je epicentar zemljotresa bio 130 kilometara jugozapadno od glavnog grada Severne Makedonije u oblasti Elbasana, magnitude tri do četiri po evropskoj makroseizmičkoj skali.

SUPRUGA UMIRE OD TUGE, TURSKA ZAVIJENA U CRNO: Golman koji je poginuo u zemljotresu bio SIROČE, a njegova sudbina je tragična!

Po Evropsko-mediteranskom seizmološkom centru, zemljotres je bio na veoma maloj dubini od dva kilometra, sa epicentrom 23 kilometra istočno od Elbasana i 10 kilometara južno-jugoistočno od grada Libražda.

Zemljotres od 3,0 do 3,9 stepeni po Rihterovoj skali ljudi mogu da osete, ali veoma retko izaziva štetu. Godišnje se u svetu dogodi više ;od 100.000 takvih zemljotresa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter