Izvor: Tanjug
28.03.2022 u 17:58
0

Zvaničnik SAD-a optužio Putina da nije spreman za kompromise: Evo šta mu je poručio!

 Ruski predsednik Vladimir Putin izgleda da nije spreman da napravi kompromise kako bi okončao rat u Ukrajini, izjavio je danas jedan američki zvaničnik pred očekivani sutrašnji nastavak pregovora ruske i ukrajinske delegacije u Istanbulu.

„Sve što sam video je da on u ovom trenutku nije voljan da napravi kompromis“, rekao je visoki zvaničnik američkog Stejt departmenta Rojtersu pod uslovom da ostane anoniman.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redzep Tajip Erdogan dogovorili su se juče da četvrta runda pregovora Rusije i Ukrajine bude održana u Istanbulu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je ranije danas da se očekuje da pregovori počnu sutra, a to je potvrđeno i u ukrajinskoj delegaciji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter