Izvor: tanjug
29.08.2021 u 19:33
0

ZVANIČNO SAOPŠTENJE SAD: Talibani obećali da će dozvoliti odlazak stranaca

Talibani su obećali da će dozvoliti stranim državljanima i Avganistancima sa dozvolom za putovanje da se evakuišu iz Avganistana i posle 31. avgusta, navodi se u zajedničkom saopštenju SAD i više od 90 zemalja.

VAŽNO: 

POŽAR NA AUTOKOMANDI! Gori teretana!

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

-Dobili smo uveravanja od talibana da će svi strani državljani i avganistanski državljani sa dozvolom naših zemalja za odlazak moći na siguran i uređen način da dođu do mesta odlaska i otputuju iz zemlje- navodi se u saopštenju koje je objavio Stejt department.

PROČITAJTE JOŠ: 

VUČIĆ ČESTITAO PARAATLETIČARU ĐURIĆU NA BORBI U TOKIJU: „Zlatno srce pravog šampiona i vrhunskog sportiste! SRBIJA JE PONOSNA NA VAS“

LANČANI SUDAR U ZEMUNU! Ima povređenih!

ZAGREPČANIN NASRNUO NA TURISTU ZBOG RETROVIZORA: Nemac pao mrtav, nije mu bilo spasa

Danas vernici proslavljaju svetog mučenika Mirona i svetog mučenika Patroklea!

Dodaje se da su ove zemlje posvećene obezbeđivanju nastavka slobodnog odlaska svojih državljana, kao i Avganistanaca koji su radili za njih iz Avganistana. 

-Nastavićemo da izdajemo putna dokumenta određenim Avganistancima i imamo jasna očekivanja i obećanja talibana da mogu da putuju u naše zemlje. Konstatovali smo javne izjave talibana koje potvrđuju saglasnost- dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter