Izvor: bsc happy
06.09.2024 u 09:29
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Kako smo izgubili autoritet?

Živimo u društvu u kome je sve manje poštovanja

Gosti u našem studiu bili su:

Vesela Mačkić, učiteljica

Dr Milena Milanović

Tema našeg Jutarnjeg programa bila je događaj u Prokuplju u kome je učenik petog razreda bacio klupu na nastavnika muzičkog.

Vesela Mačkić izjavila je da je taj učenik i ranije imao problema i da je teško bilo uspostaviti saradnju i sa dečakom i sa njegovim roditeljima. Ona kaže da je izostalo vaspitanje porodice i da je bilo potrebno naučiti dete kako se ophodi sa starijima od sebe.

 

Dr Milena Milanović dodala je da roditelji danas nisu u sistemu vrednosti i da prvo treba pomoći roditelju pa tek onda da roditelj pristupi detetu kao njegovom proizvodu. napominje da smatra da je pre svega problem u roditeljima koji su zbunjeni i kada se pojavi problem imaju tendenciju da se povuku i pobegnu od problema na način da se isključe

Imali smo i ekskluzivni razgovor sa povređenim nastavnikom iz Prokuplja, redakcija Happy tv je uspela da stupi u kontakt sa njim.

U razgovoru sa nastavnikom saznali smo da je u teškom stanju.

Pušten je iz Urgentnog centra, ima 16 konaca na palcu leve noge i palac mu je gotovo otkinut, obzirom da mu je klupa pala na nogu. ovo je učeniku već treći napad na prosvetare, prvo je napao učiteljicu, zatim nastavnika veronauke nakon čega je premešten u drugu školu gde je nastavio sa incidentima i napao nastavnika muzičkog. 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar