Izvor: BSC happy portal
13.03.2023 u 23:31
0

BRANKO VLAHOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Amerikanci planiraju da naprave veliku avio-bazu u Albaniji!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, analizirajući realnu percepciju i nemilih okolnosti u kojima se nalazimo, a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbi su najzad Amerikancima važniji od Albanaca!“

POČELA JE „ĆIRILICA“! Čuveni autor Milomir Marić razgovara sa vrsnim stručnjacima o krucijalnim političkim tematikama!

Branko Vlahović dopisnik „Večernjih Novosti“ osvrnuo se na nemilu situaciju na KIM, ali i odnos sa Rusijom.

  • Rusi prema nama imaju velike simpatije koje su zasnovane na istoriji, religijska i kulturološka bliskost naroda. To je osnova za dobre odnose. Želeo bih nešto da kažem i o Kosovu i Metohiji. Ja sam rođen u Uroševcu, moj otac je bio oficir. Nisam veliki optimista, ali nikada ne bih priznao nezavisnost Kosova, ni u jednoj soluciji. Nas na to niko i ne može da natera, ako detaljno analiziramo. Svako popuštanje znači magnupskim rečničkom da će nas staviti na ringešpil, ima da nas okreću i ucenjuju, te jedan zahtev, te drugi zahtev, te treći zahtev. Verovanje da mi sa nekim popuštanjima možemo da rešimo, to je apsolutno naivno. Hteo bih da upozorim na jedno, s obzirom na to da se ceo život bavim međunarodnom politikom, ne možemo u istoriji da nađemo nijedan primer da su velike sile priznale neki svoj greh. Amerika nikada neće priznati svoju krivicu. Amerikanci u prvoj fazi raspada Jugoslavije nisu bili za to. Tu našu nesrećnu Jugoslaviju su razvalili Nemci. Oni su ti koji su dali pečat. Kad govorimo o Kosovu moramo da znamo jednu realnost, Amerikanci tamo imaju jednu bazu, oni ne nameravaju tu bazu dugo da napuste. Planiraju da naprave veliku avio-bazu u Albaniji, to je stara baza koju planiraju da preurede. Taj deo gde žive Albanci će biti poligon gde će biti i glavna baza. Mislim da nema poslušnijeg naroda u Evropi od Albanaca, dovoljno je da ih američki ambasador nazove ili da neko iz Vašingtona, oni će napraviti to što im se kaže – rekao je između ostalog Vlahović tokom gostovanja na Hepi televiziji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter