Izvor: HAPPBSC
20.02.2024 u 13:31
0

EMISIJA ZA ČITAVU PORODICU „POSLE RUČKA“ OD 14:50: NE SMEM DA ISELIM PODSTANARE

Emisija Posle Ručka kolažna je emisija zabavno informativnog karaktera u kojoj svakog dana od 14:50, na kanlu HappyTV, obrađujemo teme koje se tiču života, i pitanja svakodnevice običnog čoveka. Najčešže se bavimom društveno-socijalnim, ali društveno-ekonomskim temama. Sve teme koje se tiču porodice, kao nukleusa društva, u vremenima u kojim živimo. Svakog dana razgovaramo sa gostima stručnjacima iz različitih oblasti: sporta, muzike, nauke umetnosti ali i politike.

U današnjoj emisji obrađujemo obligacione odnose između standovaca i zakupca stanova, kada standovaca a kada zakuapc ima prava na raskid ugovora.

Sistem iznajmljivanja stanova uređen je Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada, kao i Zakonom o obligacionim odnosima. Ovim dokumentima se propisuje potpisivanje ugovora o zakupu između vlasnika stana i zakupca, što je u ovom slučaju i urađeno.

Gosti:

Milica Mitrović, advokat

Vujadin Masniokosa, javni izvršitelj

Milena Repajić, Združena akcija Krov nad glavom

Mrđan Žugić, profesionalni upravnik

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter