Izvor: BSC Happy
22.02.2024 u 13:03
1

NE PROPUSTITE VAŠU DNEVNU RUTINU: Emisija „POSLE RUČKA“ od 14.50 samo na HAPPY TV! Priče iz sudnice!

Emisija koja godinama unazad čini vašu svakodnevicu. Teške, bolne teme i ispovesti koje paraju srca milionskog auditorijuma, ali i srećne trenutke, delimo samo sa vama!

Tema:

SIMPTOMI KOJI GOVORE DA NEŠTO NIJE U REDU!

Gosti: 

Prpof.dr Predrag Miljić, hematolog

dr Vanja Milošević, ginekolog

Prof.dr Alek Račić, maksilofacijalni hirurg

dr Alberto Martinez, hirurg

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NE PROPUSTITE VAŠU DNEVNU RUTINU: Emisija „POSLE RUČKA“ od 14.50 samo na HAPPY TV! Priče iz sudnice!”

  1. Zašto je prekinuta emisija od 21.2.2024. kad je inspektor policije hteo da objavi imena osoba koja su potkrala, ako sam dobro zapamtio, 40 milijardi $. Postupak je trebalo da pokrene tužilaštvo u vreme Zorana Đinđića a po instrukcijama amerikanac. Taj novac je trebalo da se unese u zemlju i pokrene privreda. Tad je prekinuta emisija a mi znamo da Đinđićeva administracija to nije sprovela.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter