Izvor: BSC Happy
25.11.2023 u 20:31
0

KAKAV TRENUTAK U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: SAGOVORNIK OTKRIO PO PRVI PUT TAČNE GUBITKE IZRAELSKE VOJSKE DUGO PRIKRIVANE! Usuđujem se da kažem…

Na snazi je četvorodnevno primirje između Izraela i Hamasa, iako je Tel Aviv prekšio dogovor i najverovatnije vrata pakla sada još više otvorio. Međunarodna zajednica ćuti, a Amerika igra ulogu lažnog pomiritelja, dok sa druge strane gura Izrael u još veći sukob. Miloš Laban, Srđan Perišić i Dragan Petrović večeras u "Aktuelnostima" govore na ove teme.

640. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 50. dan RATA U IZRAELU
Miloš Laban otkriva brojčane gubitke izraelske vojske

– Možemo to sagledati malo šire. Sada je evidentno da su stvari krenule jako loše po Izrael. Sve je to krenulo drugačije i ovde bih naglasio, porodice oslobođenih zatvorenika, njima su dolazili emisari i rekli da slučajno nema proslava kada se vrate kući, svojim Palestincima. To im nije uspelo. Uprkos sakrivanju činjenica, niko ne objavljuje izraelske gubitke. Usuđujem sa da kažem – Hezbolah gađa protivtenkovsim raketama – preko 180 izraelskih tenkova je uništeno. Poginulo je dosta izraelskih vojnika – ističe Laban.


Dragan Petrović smatra da svi ćute kada Izrael čini zločine, dok je protiv drugih glas Zapada uvek prisutan

– Slažem se sa Labanom to što je naveo – nedopustivo je. Zamislite obruši se polovina zgrade- to su horor filmovi, kako se spustiti dole, da ste povređeni i to je nedopustivo. Slažem se sa vama da je vrlo rastegljivo zapadno javno mnjenje. Gospodin Perišić je oficir po zanimanju; kada je bio po ratnim prostorima, imate snage za razdvajanje, imate međunarodni tribunal kojim se preti, nema apela javnih ličnosti. Vidimo različite standarde – kaže Petrović.


Srđan Perišić je rekao da je ovo primirje samo propaganda Zapada

Moramo da razlikujemo dva pojma – primirje od prekida vatre. Primirje je po meni jedan propagandni čin SAD. Ovo se postiglo u Kataru. Katar i SAD su kao izdejstvovale ovo primirje. Zašto nisu izdejstvovale prekid vatre i formiranje palestinske države. SAD žele time da daju neku dozu ljudskosti u tom ratovanju Izraela. Izrael čini ratne zločine, sve moguće, činove genocida. Prikazuju kobajagi humanost izraelske strane – zaključuje Perišić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter