Izvor: BSC Happy
18.05.2023 u 22:30
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji, sa najaktuelnijim temama i dobro poznatim licima

Najgledanije jutro u Srbiji započinjemo "Prelistavanjem" i gostima: Zoran Spasić, stručnjak za međunarodnu politiku, Đorđe Todorov, Centar za društvenu stabilnost i Dobrosav Dević, Centar za društvenu stabilnost.

Od 7 časova se bavimo temom Skupljanje jeftinih političkih poena sa prof. dr Dejanom Miletićem, Centar za globalizaciju i Srđanom Simićem, narodnim poslanikom.


Nastavak programa sa istim gostima, a u studiju od 8 časova prof. dr Miroslav Bjegović i prof. dr Vinko Pandurević, sociolog, sa kojima ćemo razgovarati o Ratu u Ukrajini, ratu u BiH, NATO bombardovanju Savezne Republike Jugoslavije.


Nastavak emisije i tema Biološko oružje – globalna pretnjasa: Predragom Savićem i Brankom Pavlovićem, advokatima.


U 10 časova nam se pridružuju u studiju Darko Obradović, Forum za strateške analize i Marko Matić, direktor Centra za odgovorne medije, koji će govoriti na temu Zapadni Balkan – geopolitički problem.


Ljubiša Ristić, reditelj će nam od 11 časova govoriti o Srbiji pred novim izazovima, a pola sata kasnije naši gosti će biti modni dizajneri Danijela Labović i Nemanja Pantelić.


Budite uz najgledaniju televiziju!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter