Izvor: happbsc
05.03.2024 u 11:58
0

NE PROPUSTITE „POSLE RUČKA“ DANAS OD 14:50: Branislav Lečić ekskluzivno o najnovijem skandalu sa koleginicom

U javnosti je odjeknula vest da je Branislav Lečić tužio mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, nakon što je odbila da glumi sa njim u istom kadru u seriji. Lečić će kao gost emisije pokušati da objasni zbog čega su njegovi advokati podigli tužbu i zbog čega se odlučio na takav korak.

Emisija „Posle ručka“ kolažna je emisija zabavno informativnog karaktera u kojoj svakog dana od 14:50, na kanalu Happy TV, obrađujemo teme koje se tiču života i pitanja svakodnevice običnog čoveka. Priče iz života priče koje se tiču svih nas.

Današnja emisija Posle ručka na HAPPYTV  posvećena je upravo tim pojedinicima koji se samostalno  bore za  svoju istinu.

„Put do pravde ponekad je težak, i strm ali najhrabriji samo hodaju njime“. Može biti citat današnje emisije. Pojedinci koji smatraju da su im uskraćena neka od osnovnih prava često samostalno i na sve načine pokušavaju da dodju do istine i pravde koja je za njih bitna.

U današnjoj emisiji govoriće i Dijana Jovović koja se porodicom bori za utvđivanje istine o tragičnoj smrti njenog brata Luke i za šta ona kaže „Luku ne možemo da vratimo, ali od pravde ne odustajemo, naša porodica se već 22 meseca bori za pravdu da Lukina smrt ne bude još jedna smrt u nizu“.

Pored nje svoju životnu borbu izneće i Tamara Zarić, ona  traži pravdu za ono što joj se dogodilo u bonici, a  koja takođe navodi da od tužbe neće odustati jer po njenim rečima , da nije, tog dana, izašla na sopstvenu odgovornost iz bolnice u Gornjem Milanovcu, ko zna da li bi danas bila živa.

Ne propustite ni danas vašu dnevnu rutinu „POSLE RUČKA “ samo na kanalu HAPPYTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter