Izvor: BSC HAPPY
04.03.2024 u 21:58
1

ĆIRILICA NA HAPPYTV! Kultna emisija, Milomir Marić i tema: Srbija na minskom polju

Kosovsko pitanje i više večeras u "ĆIrilici".

 

Prof. dr. Srđa Trifković : O kosovskom pitanju, ubačeni su predstavnici Prištinskih vlastI u Savet Bezbednosti u otvorenoj sednici  o međunarodnoj povelji 1244. Rusija i KIna su sprečile nezavisnost Kosova i Aljbin Kurti može samo da to bude. Jako je bitno da identifikujemo naše prijatelje. U nemačkoj je akumulirano bogatstvo, ali pravo stanje se krije. Šta da očekujemo od ljudi iz sistema koji prožima sam sebe, Rusija po podacima svetske banke ima već privredni rast nego ostale G7 zemlje.

Svaki narod ima svoje izdajnike pa i mi, sudbina im nije slavna, ima ih i među rusima, jevrejima ali hrvati nemaju taj fenomen “ Druga Srbija“ kao mi , Albanci su pred političko društvo gde politički klanovi donose odluke, nemaju političko organizovano društvo. Zapad gleda na Srbiju kao malu Rusiju i bićemo neprijatelji dok se nje ne odreknemo.

 

Nemate ni jedan narod koji tako posmatra kao svog zaštitnika kao mi Ruse. Nisam demagog i nikom se ne ulagujem , Rusija je peta ekonomija evrope.

Srbija ima deficit sa Kinom 4 milijarde . Ni jedna država na svetu nema ravnopravan odnos sa Kinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ĆIRILICA NA HAPPYTV! Kultna emisija, Milomir Marić i tema: Srbija na minskom polju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter