Izvor: BSC Happy
03.03.2024 u 20:00
0

AKO TRAMP POBEDI, BIĆE SPREMNI NA NAJGORE, SIN MU JE DOBIO ČUDNU POŠILJKU „AKTUELNOSTI“ o pretnji po život TRAMPA

Aktuelnosti – 740. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 149. dan RATA U IZRAELU

Vojislav Šešelj smatra da dolazak Trampa menja planetu u celosti

– To je ono što je i ovde mnogo zasmetalo Tadiću – beli listić. To je doprinelo njegovom porazu. Niki Hejli je poražena, samo to još ne zna. Verujem da će Tramp ubedljivo pobediti. Razočarao me jedino sa nekoliko poteza, ali je mnogo bolja opcija od Bajdena. Njegovi predstavnici su bili ljudi koji su shvatali srpske probleme. Nadam se da će rasturiti NATO – kaže Šešelj.


Aleksandar Mitić kaže da će se politka SAD znatno promeniti dolaskom Trampa na vlast

– Hajde da se vratimo korak unazad; slažem se da je Tramp favorit, ali bojim se da će imati još prepreka na tom putu. Ako Tramp bude reizabran moće po pitanju Balkana, Evrope i sveta da donese drugačiju politiku, nego što je ona sada – ističe Mitić


Olga Ravasi nam se uključila iz SAD i predočila nam trenutnu političku atmosferu u Americi

– Bajden nije baš osvetlao obraz demokratama. Nije sposoban da prođe sudski proces, nije sposoban ni kognitivno. Postoji scenario gde bi progurali Hilari Klinton ili Mišel Obamu. Tramp je ipak favorit. Pokušavaju da njega i njegovu kampanju paralizuju kroz sudske procese. Mislim da će biti spremni na ono najgore. Njegov sin je dobio čudnu pošiljku… Porodica strahuje da čak može biti i otrovana – smatra Ravasi.


Miroslav Španović očekuje da će Amerika zapasti u unutrašnje sukobe

– Interesantno je i apsolutno se slažem sa sagovornicima; ponašanje jednog Grenela je bilo drugačije od bilo koje administaracije koja je dolazila u Beograd. Republikanci su u ogromnom naletu kao partija. Ono što im rade demokrate je nepošteno. Moglo bi doći do nemira i morala bi biti upotrebljena Nacionalna garda – zaključuje Španović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter