Izvor: BSC Happy
02.03.2024 u 20:30
2

AKTUELNOSTI O AFERI KOJA DRMA NEMAČKU: Imali su plan da UNIŠTE KRIMSKI MOST – RUSKI odgovor je samo upozorenje, a evo šta sledi

Jedini razlog postojanja medija u Nemačkoj je održavanje iluzije narodne demokratije, kaže Marija Zaharova. Ovim citatom počinjemo večerašnje "Aktuelnosti"!

Aktuelnosti – 739. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 148. dan RATA U IZRAELU

Dragan Vujičić kaže da je Šolcova administracija pred kolapsom 

– Šolcova Nemačka ima sindrom zlostavljene žene, što je više zlostavljaju ona se sve više vraća tom zlostavljaču. Njihovi mediji su potvrdili da je to to. Izazivaju skandale, Šolc napada Francuze i Britance. Nemačka, ako bude radila kao oko Severnog toka, ne možemo ništa da očekujemo – kaže Vujičić.


Andrej Mlakar je rekao su Nemci dobro isplanirali napad 

– Jedan od aktera ovog snimka je vojni ataše u SAD. Ovo je samo upozorenje. Ceo dan smo posvetili analizi ovog snimka. Šolc se nalazi pod žestokim pritiskom Britanaca. Sa njihove strane to je vojnički zadatak. Suština je u celoj operaciji. Oni već govore o etapama, govore o tipu konstrukcije mosta, o broju raketa. Njima je neko dao određenu temu za razmišljanje kako izvesti tu operaciju – istakao je Mlakar.


Miloš Laban kaže da su zemlje zapadne Evrope, koje su nekada bile velike sile, danas u opadanju 

– Po meni je Evropa i možda veći cilje nego sama Rusija. Rusija je velika sila i sa stanovišta američke vojske nije dobro čačkati Rusiju. Vidi se recesija u Nemačkoj, pokazalo se da je Francuska tigar od hartije – izgubila je Afriku. Britanija nije u nešto boljoj situaciji. Huti im presecaju naftovod, gasovod…. – zaključuje Laban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKTUELNOSTI O AFERI KOJA DRMA NEMAČKU: Imali su plan da UNIŠTE KRIMSKI MOST – RUSKI odgovor je samo upozorenje, a evo šta sledi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter