Izvor: Happy BSC Portal
04.03.2024 u 19:02
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV 19:50: Naši poznati stručnjaci govore o GORUĆIM temama

Emisija „Aktuelnosti“ koja se emituje svako veče od 19.50 časova na TV Happy, obrađuje mahom političke teme

Emisija „Aktuelnosti“ koja se emituje svako veče od 19.50 časova na TV Happy, obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Gosti večerašnje emisije su politikolog Ivana Stojanović, prof. Dragan Škobalj – Stručnjak za energetiku, geopolitičke odnose i profesor univerziteta u penziji i doktor nauka iz oblasti filozofije nauke Velimir Abramović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV 19:50: Naši poznati stručnjaci govore o GORUĆIM temama”

  1. Fantastična emisija , gosti fantastični , sve imamo, samo da počnemo da radimo , ljude kao što je gospodin Alek i gospodin Biočanin naravno i gospodin Labus mada on nije iz te oblasti treba što pre staviti na čelo tog Instituta u vezi NATO bombardovanja sa ispitivanjem svih posledica NATO agresije i da se sve to dovede do kraja , da se dovede do kraja to je veoma važno , ako su mogli Italijani red je na nas .
    Ako se uzme u obzir da je Tramp rekao za nas , Srbiju i stanovnike Srbije da smo bili i ne smao bili u planu da nestanemo, (čijem planu zna se ) , zar onda nije pripremljen plan NATO bombardovanja baš da bi se uništio narod Srbije , nije njima važno ko sve tu živi , znači postojala je namera za istrebljenjem jednog naroda, ta namera je i ostvarena ako se ima u vidu dugi vek trajanja svega što su ispustili na našu državu i to pride nelegalno , a ko ima smišljenu nameru da nestane jedan narod zna se šta je u pitanju isto ono što su nama Srbima hteli da podmetnu Englezi da smo genocidni narod , kakva sramota od Engleza ,e to je odlika šizofreničara , oni rade a podmeću to drugima da su oni ti , znači postoji i svetska šizofreničarska politika , šizofreni način vođenja politike , gde se to uči , molim vas da se kaže na kojim koledzima u Americi i Engleskoj se to uči, dajte te lekcije da vidimo i mi .
    Ako je slušao Vučić emisiju odmah da se osnuje taj Insitut , ako ne ponavljati temu sve dok se ne osnuje .
    Plus za Đoku Kortinu , ne da lepo postavlja pitanja , baš sva ona koja bi gledaoci postavili pogotovu kada su teme iz oblasti pravosudja ali i ovih drugih tema.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter