Izvor: BSC HAPPY
04.03.2024 u 20:03
0

AKTUELNOSTI VEČERAS NA HAPPY TV: Šta nam nosi 740. dan rata, da li će NATO ući u UKRAJINU?

Gosti večerašnje emisije su politikolog Ivana Stojanović, prof. Dragan Škobalj i doktor nauka iz oblasti filozofije nauke Velimir Abramović

Emisija „Aktuelnosti“ koja se emituje svako veče od 19.50 časova na TV Happy, obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.
Gosti večerašnje emisije su politikolog Ivana Stojanović, prof. Dragan Škobalj – Stručnjak za energetiku, geopolitičke odnose i profesor univerziteta u penziji i doktor nauka iz oblasti filozofije nauke Velimir Abramović.

Na početku emisije politikolog Ivana Stojanović je naglasila da 50 odsto Nemaca veruje da će Rusija napasti.

– Uvidevši da Ukrajina gubi bez spasa, 50 posto Nemaca veruje da će Rusija napasti. Najveći deo stanovništva neće prihvatiti slanje trupa u Ukrajinu iako pokušavaju da ubede građanstvo da su im Rusi na pragu. Rusi će morati da podsete Nemce na Drugi svetski rat. Makron je samo ljut zbog Afrike. Centralana Azija je meka za zaobilaženje sankcija. – rekla je Stojanović.

Prof. Dragan Škobalj je naglasio da NATO nije objavio rat Rusiji, a da se tajni rat vrši samo pred publikom.

NATO nije objavio rat Rusiji, tajni rat koji se vrši samo pred publikom. Ambasade normalno rade, a ceo ciruks vodi glumac koji je jevrej.

Doktor nauka iz oblasti filozofije nauke Velimir Abramović je rekao da Rusi imaju preko petsto hiljada vojnika.

– Zapad je već poslao vojsku, satelite i nemaju opipljive rezultate. Rusi imaju preko petsto hiljada vojnika, Zelenski je eksponent jedne politike. Malo ko zna da je veliki broj kineskih generala prati događaje. Devizne rezerve dolara su jako pale, najveći udraC im je Briks. Rusija i Kina su kupovale zlato kao osnovu, početak kraja je ubijanje jednog te istog naroda. Veliki broj Rusa u Ukrajinskoj vojsci beži a nemcI su kolateralana šteta – rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter