Izvor:
01.10.2019 u 06:26
0

ALBERTO GALORINI OTVORIO DUŠU: Otkrio VELIKU TAJNU iz mladosti Slađi Jovičić (FOTO)

U najpopularnijoj zabavno humorističkoj emisji u Srbiji "Parovi" došlo je da Alberto Galorini otvori dušu i otkrije svoju mladalačku "tajnu".

NAJVEĆI ŠARMER VILE U AKCIJI: Alberto ŠOKIRAO izjavom da se samo IGRAO sa Sanjom, evo koja ga TAKMIČARKA zanima (FOTO)

Naime, on je Slađani Petrović poverio kako se kao tinejdžer u srednjoj školi plašio šta će ko da kaže i da misli o njemu.

BEZ MILOSTI: Iskusna Slađa OPLELA po Sanji, Alberto ostao u ŠOKU zbog njenih reči! (FOTO)

Pošto je sazreo, shvatio je da ga takve stvari više ne zanimaju i da svako može o njemu da priča šta želi i da ga to ne dotiče. Na to se Slađana Petrović nadovezala pričajući o drugim ukućanima:

Evo neke devojke su ovde dve nedelje, a već opasno kriziraju… – zaključila je Slađana Petrović na šta je Alberto Galorini zaključio:

Čekam još samo dve nedelje, pa ću još svašta da vidim i saznam, ali ću i da kažem šta mislim– rekao je Alberto Galorini, čime je potvrdio svoju rešenost da se više ne plaši šta će ko reći.

Happy.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter